Website design

Wilt u een website die u na het opleveren zelf gemakkelijk kunt onderhouden en aanpassen? MM helpt u graag met het bouwen van een nieuwe website. De websites worden gebouwd in WordPress, en worden geheel aangepast aan uw wensen. Nadat de website af is legt MM u uit hoe u zelf kleine wijzigingen kunt doen in de tekst of afbeeldingen. Tevens kunt u er ook voor kiezen om de website ook te laten optimaliseren zodat deze beter vindbaar is op Google. De websites die worden gemaakt zijn volledige responsieve, wat wil zeggen dat ze op zowel tablets, computers, als mobiele telefoons goed zichtbaar zijn. Zie hieronder het portfolio van MM:

Bekijk ons portfolioBekijk ons portfolio

Digital Marketing Strategie

Wilt u een website beginnen of laten vernieuwen? MM ontwikkelt en verbetert websites voor verschillende doelgroepen. Voordat we van start gaan bepalen we samen met u de strategie. We brengen de doelgroep in kaart en verdiepen ons in uw organisatie en markt. We inventariseren uw eisen en wensen en maken een voorstel op maat waarin we beschrijven hoe we de beoogde resultaten gaan bereiken.

Zoekmachine marketing

Uw website staat online, maar hoe bereikt u uw doelgroep? Door middel van zoekmachine optimalisatie en adverteren in Google zorgt u voor traffic naar uw website. Vervolgens is het van belang om van uw bezoekers klanten te maken. Door middel van webanalytics brengt MM de prestaties van uw website in kaart. Op basis van de statistieken kunnen we uw website optimaliseren, zodat u maximaal rendement kunt behalen.

Website Onderhoud

Uw website is nooit af. We blijven kritisch naar uw website en statistieken kijken en adviseren u over de mogelijkheden om meer uit uw website te halen. MM kan u ondersteunen bij het onderhouden en optimaliseren. U kunt dit op basis van afroep door MM laten uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om hier een abonnement voor af te sluiten.

Ik wil een vrijblijvend gesprekIk wil een vrijblijvend gesprek